Bert A.J. Mulder RM/RT

Bert is sinds 1999 actief in vastgoed. Hij begon zijn carrière als projectontwikkelaar / makelaar bij een grote vastgoedbelegger. Daar beheerde hij een miljoenenportefeuille gericht op de verkoop, het beheer en onderhoud van commercieel onroerend goed.

Vervolgens was hij bijna 10 jaar vennoot bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Gedurende deze periode heeft hij ook het zoekplatform www.debedrijfsmakelaar.nl voor bedrijfsonroerend goed in Nederland gerealiseerd en enkele jaar later bedrijfsmakelaarsnet.nl wat een uitstekende aanvulling is op debedrijfsmakelaar.nl, waar hij nog immer eigenaar van is.

Door een ideale combinatie van online en offline diensten heeft Bert een uitstekend overzicht van de actuele stand van zaken, en is zijn netwerk breed te noemen. 5 Jaar geleden is hij gestart met een eigen makelaarsbedrijf JB Vastgoed Advies en aangesloten bij de NVM.

Inmiddels heeft Bert inmiddels meer dan twintig jaar ervaring met commercieel vastgoed, zowel vanuit de eigenaar zijde van onroerend goed alsmede als bedrijfsmakelaar. Een ideale combinatie voor een uniek perspectief, de basis voor een scherp advies met meerwaarde.