OVER ONS

Bedrijfsmakelaarsnet.nl is een online bedrijfsmakelaar in Nederland, aangesloten bij de vastgoedbranche NVM. Onze dienstverlening begint al vanaf € 580,- inclusief vermelding op funda in business en www.debedrijfsmakelaar.nl , waar uw pand op beide sites professioneel wordt gepresenteerd!

Bij bemnet.nl willen wij onze relaties ons netwerk en onze expertise aanbieden, op een heldere transparante wijze. Wij bieden u alle marketing instrumenten. Zo wordt het verhuren en / of verkopen van uw bedrijfspand een stuk gemakkelijker!

GOED EN TRANSPARANT

Bedrijfsmakelaarsnet.nl heeft een landelijke dekking middels een goede vindbare website en een exclusieve samenwerking met www.debedrijfsmakelaar.nl, welke een landelijke dekking heeft met gecertificeerde bedrijfsmakelaars door heel Nederland. Een landelijk netwerk met regionale kennis! Wij zijn een NVM makelaar en werken volgens de voorwaarden en richtlijnen NVM aan ons stelt.

SNEL UW BEDRIJFSPAND IN DE VERKOOP / VERHUUR

Met www.bedrijfsmakelaarsnet.nl verkoop / verhuur je de bedrijfsruimte eenvoudig in een door u zelf ontwikkelt verkoopplan. Het pand staat 12 maanden online.

Zaken waar specifieke kennis of vaardigheden voor nodig zijn, nemen we u uit handen. Tevens kunt u hierbij de hulp inschakelen van een makelaar, aangesloten bij debedrijfsmakelaar.nl, altijd direct en dichtbij u in de buurt met lokale en regionale kennis. Zo pakt u het beste van twee verkoopkanalen! Doordat u onze systemen kunt gebruiken, wordt uw bedrijfspand onder de aandacht gebracht van honderdduizenden zoekenden. De website begeleidt je stap voor stap. En mocht u er toch niet uitkomen, dan kunt u ons altijd bellen op 085-06 45 610

OP MAAT GEMAAKT

Het Basispakket van bestaat uit een pakket diensten dat voldoende is om bedrijfsruimte makkelijk zelf te verkopen / verhuren. Desondanks kunnen wij ons voorstellen dat u behoefte heeft aan extra diensten of ondersteuning. Daarom bieden we middels ons exclusieve partnership met www.debedrijfsmakelaar.nl een totale dienstverlening aan. Mocht u niet exact weten wat de huurprijs of verkoopwaarde van uw winkel- , kantoor- of bedrijfshal moet zijn, dan kunt u contact met ons opnemen.